Zondag 22 september: open dag buurttuin Waterloo

Gepubliceerd op 15 september 2024 om 12:30

Driehuis – Buurttuin Waterloo nodigt alle buurtbewoners en geïnteresseerden uit voor een feestelijke open dag op zondag 22 september! Van 14.00 tot 16.30 uur is iedereen welkom achter het Pieter Vermeulen Museum om kennis te maken met deze prachtige groene oase en deel te nemen aan een scala aan activiteiten voor jong en oud.

Bezoekers kunnen leren hoe ze zaden kunnen oogsten en mee naar huis nemen voor hun eigen tuin. De culinaire liefhebbers kunnen hun eigen kruidenboter maken en kruidenbroodjes bakken, waarbij je ontdekt hoe eenvoudig en lekker het is om met verse ingrediënten uit de tuin te koken.

Daarnaast kan je rond wandelen in de buurttuin, waar je alles te weten komt over de verschillende planten, bloemen en kruiden die hier groeien. Sportievelingen kunnen volleyballen op het beachvolleybalveld, samen met buurtgenoten. Natuurlijk is er ook een proeverij van kleine gerechtjes gemaakt met ingrediënten uit de tuin.

De open dag is een geweldige gelegenheid om de sfeer van Buurttuin Waterloo te proeven. Of je nu al jaren in Driehuis woont of net in de buurt bent komen wonen, iedereen is van harte welkom om gewoon even langs te komen misschien wel om te aan te melden als medetuinier voor de moestuin of de (nieuw aan te leggen) bloemenpluktuin.

Mis het niet en kom op 22 september langs!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.